MLB

Sierra, oficial la Dodgers

February 22, 2016

Los Angeles Dodgers au mai făcut un transfer inexplicabil pentru omul de rând. Aruncătorul cubanez Yaisel Sierra a devenit oficial jucătorul celei mai bogate echipe din MLB și va primi 30 de milioane de dolari pentru următoarele șase sezoane, numai că nu are încă voie să joace pentru franciza californiană, presa americană dezvăluind că sunt probleme cu obținerea vizei, în ciuda optimismului oficialilor lui Dodgers.

Considerat un talent major, cubanezul de 24 de ani este al patrulea pariu major pe care îl fac Dodgers pe piața internațională, succesul avut cu Yasiel Puig în 2012 (contract de 42 de miliaone de dolari pe șapte ani) dându-le apă la moară oficialilor. De la momentul exploziei lui Puig, Dodgers i-au mai contractat pe Alex Guerrero (28 de milioane), Erisbel Arruabarrena (25 de milioane) și Hector Olivera (62,5 milioane), numai că niciunul nu a reușit să impresioneze până acum.

Dodgers i-au transferat în ianuarie și pe Yalder Alvarez, Yusniel Diaz și Omar Estevez, toți jucători de perspectivă, iar jurnaliștii de peste Ocean așteaptă ca și înțelegerile acestora să facă senzație în momentul în care vor deveni oficiale.

By

Tags:

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore