NBA

Veteranul Lee nu mai e bun în Boston

February 22, 2016

Boston Celtics s-au despărțit fără stil de unul dintre veteranii echipei. David Lee a fost concediat după ceva mai mult de o jumătate de sezon și evoluții neconvingătoare, mai ales dacă ne raportăm la salariul uriaș pe care îl avea în Boston (15.5 milioane de dolari).

Lee, ajuns la Celtics de la campioana Golden State Warriors, nu s-a integrat deloc și a rămas doar un jucător de rezervă, deși Boston așteptase de la el să contribuie serios la progresul echipei. Problemele medicale și de formă l-au forțat să rateze aproape jumătate dintre meciuri și să fie titular în numai patru partide, raportul calitate preț fiind unul groaznic pentru alb-verzi. În 30 de meciuri, Lee a reușit o medie de numai 7.1 puncte pe meci, cea mai bună performanță însemnând 14 puncte cu Dallas Mavericks, ceea ce a fost mult prea puțin chiar și pentru o echipă ce nu și-a propus mare lucru în acest an.

În 725 de partide pentru New York Knicks, Warriors și Celtics, Lee a reușit 10.443 de puncte, 6.704 recuperări, 1.671 de pase decisive, 584 de intercepții și 274 de capace, la 33 de ani fiind șanse reale ca aventura sa în NBA să se fi încheiat.

foto credit: Maddie Meyer/Getty Images North America

By

Tags:

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore