NFL

Mack n-ar mai sta în Cleveland… pe același salariu

February 24, 2016

Alex Mack, unul dintre primii cinci centri din NFL, se află în fața unei alegeri dificile. Jucătorul lui Cleveland Browns are o opțiune în contract prin care poate deveni agent liber din martie, și nfl.com anunță, sub semnătura lui Dan Hanzus, că pare decis să o activeze. Nu neapărat pentru a pleca din Cleveland.

Ales în prima rundă a draftului din 2009, Mack a declarat că vrea să câștige trofee, chiar înainte de Super Bowl, numai că bilanțul său la Browns este unul catastrofal, 33-79, astfel că îngrijorarea sa este de înțeles. Hanzus susține însă că jucătorul s-a declarat încântat de discuțiile avute cu noul antrenor al echipei, Hue Jackson, în privința viitorului francizei, însă nu și de salariul pe care îl are.

Ajuns la al optulea an ca profesionist și cu o experiență uriașă pe unul dintre cele mai grele posturi din ofensivă, Mack cere practic o renegociere a contractului, iar vestea că el îi părăsește pe Browns, chiar și temporar, va veni mai degrabă mai devreme decât mai târziu. Indiferent unde va juca, însă, sunt șanse uriașe ca el să devină cel mai bine plătit centru din istorie, iar Browns nu se știe dacă vor fi dispuși să-i ofere suma cerută (peste opt milioane, cât are acum), mai ales că Jackson ar fi extrem de interesat de trei jucători de la fosta echipă: George Iloka, Muhammad Sanu și Marvin Jones.

Foto: Gregory Shamus/Getty Images North America

By

Tags: ,

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore