NFL

Eagles au mai blindat un titular

February 27, 2016

Dintre toate echipele de NFL, Philadelphia Eagles a fost cea mai agitată formație înainte de intrarea oficială în perioada de transferuri. După ce le-a oferit contracte bănoase lui Lane Johnson, Zach Ertz sau Vinny Curry, noul manager, Howie Roseman, l-a blindat și pe Malcolm Jenkins, jucător care intra în ultimul an de contract. Astfel, Jenkins va mai sta cinci ani în Philadelphia și va încasa 40.5 milioane de dolari pentru această perioadă, Eagles oferindu-i 21 de milioane de dolari garantate.
Contractul pare benefic pentru ambele părți, anul trecut Jenkins reușind să prindă pentru prima dată în carieră un Pro Bowl, el devenind unul dintre cei mai interesanți safety din ligă pentru un preț rezonabil, vechea înțelegere aducându-i 5.5 milioane de dolari în 2016.
Venit în 2014 din New Orleans, unde nu a impresionat decât în 2012, Jenkins s-a impus rapid în echipa Vulturilor și a reușit 189 de tackles, 25 de pase apărate și cinci intercepții, două dintre ele returnate în TD, ca bonus el forțând patru fumbles. În șapte ani ca profesionist, safety-ul are 547 de tackles, 4,5 sacks, 63 de pase apărate, 11 intercepții, patru TD și zece fumbles forțate.

Foto: Jim Rogash/Getty Images North America

By

Tags: , ,

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore