NFL

Jets se despart de Cromartie

February 27, 2016

Relația reînnodată dintre Antonio Cromartie și New York Jets s-a încheiat după un singur sezon. Clubul alb-verde a anunțat că renunță la serviciile veteranului CB, din motive de raport calitate-preț, și va salva opt milioane de dolari în fonduri salariale, un sacrificiu care merită, în condițiile actuale din piață.
Potrivit nfl.com, despărțirea dintre cele două părți nu este o surpriză, evoluțiile lui Cromartie fiind cel puțin eratice în sezonul precedent, când a revenit de la Arizona Cardinals, unde a avut aceeași soartă ca la Jets. Cu doar 29 de tackles reușite în 15 meciuri, 12 pase apărate și nicio intercepție, veteranul a câștigat șapte milioane de dolari, adică o sumă uriașă în comparație cu productivitatea sa, mai ales că juca pe partea opusă lui Darrelle Revis și a devenit ținta preferată a paselor adverse.
În zece ani ca profesionist, cu San Diego Chargers, Jets și Cardinals, Cromartie a lipsit doar două partide (158 de prezențe) adunând 403 tackles, 114 pase apărate, 31 de intercepții și trei returnări în TD, dar la 31 de ani devine un pariu foarte riscant pentru majoritatea echipelor din NFL.

Foto: Brett Carlsen/Getty Images North America

 

By

Tags: ,

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore