NFL

Alte întrebări pentru Cowboys

February 27, 2016

Jerry Jones are dureri de cap și în pauza competițională. Zvăpăiatul patron de la Dallas Cowboys a aflat că mai are un derbedeu în curte, chiar dacă asta nu este, în mod automat, ceva grav, gașca pe care a adunat-o de-a lungul timpului semănând mai mult cu una de infractori.
Randy Gregory a fost suspendat patru meciuri de NFL după un test antidrog, el fiind depistat pozitiv pentru marijuana, a patra oară în mai puțin de un an. Cum liga prevede ca în cazul acestei substanțe, primele trei pedepse să fie amenzi, Gregory a băgat adânc mâna în buzunar înaintea suspendării, dara cum nu va mai scăpa și de rigorile sportive, urmând să vadă de pe bancă prima lună din sezonul regulat.
Jucător talentat, Gregory este exact exemplul de sportiv cu potențial uriaș care își bate însă joc de el însuși. Dallas i-a întins o mână imediat după testele de anul trecut, când a și picat primul test antidrog, și l-a ales de pe locul 60 în draft, pariu riscant care s-ar putea dovedi și foarte costisitor. Cu Greg Hardy eligibil să fie agent liber, Dallas s-ar putea reorienta rapid către alți jucători defensivi, via draft, mai ales că poveștile despre tânărul defensive end nu sunt dintre cele mai frumoase. Pentru a scăpa de el, însă, Jerry Jones va trebui să plătească.

Foto: Joe Robbins/Getty Images North America

By

Tags:

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore