DAILY RECAP  »  NHL

Forsberg, al doilea hattrick în patru zile

February 29, 2016

Filip Forsberg

Record inedit pentru suedezul Filip Forsberg, de la Nashville Predators. Talentatul atacant de 21 de ani a reușit al doilea hattrick în trei meciuri, performanță bifată la patru zile distanță. Forsberg a reușit primul hattrick în meciul cu Toronto Maple Leafs și a recidivat în partida cu St Louis Blues, reușind toate golurile în partea a doua a meciului. De remarcat că ambele hattrickuri au fost pure, golurile fiind consecutive, fără reușite ale coechipierilor sau ale adversarilor. Forsberg are 26 de reușite în acest an, dar a trecut peste o perioadă foarte proastă de la start, ajungând acum la 11 goluri în 11 meciuri, plus patru pase decisive.

Performanța suedezului n-a fost însă unică, ea fiind dublată de cea a conaționalului Mika Zibanejad, autor a trei goluri pentru Ottawa Senators în succesul cu Calgary Flames. La fel ca mai tânărul său coleg (Zibanejad are 22 de ani), hattrickul reușit a fost unul pur, iar în cazul în care Senators și Predators ratează intrarea în playoff, Suedia poate propune o echipă șoc la Campionatul Mondial.

Rezultate:

Flyers – Coyotes 4-2, Predators – Blues 5-0, Penguins – Jets 4-1, Blue Jackets – Panthers 4-3, Stars – Rangers 2-3, Canadiens – Maple Leafs 4-1, Avalanche – Red Wings 3-5, Flames – Senators 4-6, Kings – Sabres 2-0.

Foto: Claus Andersen/Getty Images North America

By

Tags: ,

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore