NFL

Ofertă de 45 de milioane pentru Osweiler

March 7, 2016

Denver Broncos se pregătesc de viața după Manning și i-au oferit o înțelegere interesantă actualei rezerve, Brock Osweiler. Potrivit nfl.com, franciza din Denver i-a pus pe masă jucătorului un contract pe trei ani în valoare de 45 de milioane de dolari, detaliile „fine“ ale ofertei fiind însă ținute secrete.

Prin oferta făcută, Broncos își asigură un avantaj în fața lui Houston Texans și Cleveland Browns, echipe interesate de Osweiler, dar care nu au șanse mari să bată oferta Armăsarilor fără să-și strice rău fondul salarial. De asemenea, oferta este bună și pentru jucător, fiind undeva între Nick Foles și Andy Dalton, ca salariu anual, și cel mai important oferindu-i o portiță la 28 de ani, vârstă la care majoritatea jucătorilor de pe postul de QB ajung la maturitate și pot oferi o imagine exactă a viitorului lor în NFL.

Venit în Denver în același timp cu Peyton Manning, Osweiler a jucat foarte puțin în primii trei ani, el reușind doar 17 pase (din 30) în 13 meciuri, niciunul început ca titular. El a profitat de seria de accidentări a veteranului și de evoluțiile în scădere ale acestuia și a devenit titular anul acesta, însă și-a pierdut postul în ultima rundă, când Manning a intrat și a salvat ziua în meciul cu San Diego Chargers. Dacă va semna cu Broncos și va rămâne titular, Osweiler începe domnia în Denver cu 21 de meciuri jucate (șapte ca titular), 11 pase de TD, 305 pase complete și 2.126 de yarzi. Cele mai importante numere sunt însă 61.3 procentaj al paselor complete și șase intercepții, fiind interesant cum se va descurca într-un sezon întreg.

By

Tags:

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore