NFL

Domnia lui RG3 în Washington s-a terminat

March 8, 2016

Washington Redskins reușesc să-și mai treacă o investiție catastrofală în palmares. După suta de milioane de dolari oferită lui Albert Haynesworth, Redskins vor rămâne în istorie și pentru cele opt opțiuni de draft oferite pentru a-și asigura serviciile lui Robert Griffin III în 2012, atunci când RG3 intra în NFL din postura de câștigător al Trofeului Heisman și posibil rival al lui Andrew Luck la titlul de cel mai bun debutant.

Început excelent, cu un titlu de divizie și cu trofeul de Rookie of The Year, mariajul s-a rupt după ce Griffin III nu a reușit să mai revină niciodată la nivelul inițial în urma accidentării suferită în timpul meciului cu Seattle Seahawks, din runda divizionară a play-off-ului din acel an. Forțat de antrenor, RG3 a suferit o smulgere a ligamentelor laterale și a scăzut enorm în productivitate, anul trecut pierzându-și postul de titular în fața lui Kirk Cousins.

Cu un salariu deloc prietenos cu franciza (16.1 milioane de dolari), despărțirea a fost una anticipată, în condițiile în care sistemul de joc al lui Jay Gruden nu-l avantaja deloc, iar bătălia pentru limitarea salariilor a devenit una la baionetă. Kansas City Chiefs, Denver Broncos și Dallas Cowboys și-au exprimat deja interesul pentru jucător, dar cea mai mare surpriză ar putea veni din Los Angeles, nfl.com anunțând că Rams este cea mai probabilă destinație a fostului număr 2 în draft. De ce este o surpriză? Rams a luat toate cele opt opțiuni de draft cedate de Redskins pentru dreptul de a alege de pe poziția 2 din draft, iar acum va avea șansa să-l aibă și pe Griffin III, e adevărat, mai fragil fizic și mintal.

În patru sezoane cu Redskins, RG3 a evoluat în 37 de partide, 35 ca titular, adunând 79 de pase complete, din 1.063 de încercări, 8.097 yarzi, 40 de TD, 23 de intercepții, 1.480 de yarzi alergați, opt TDs și 32 de fumbles.

By

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore