DAILY RECAP  »  NHL

Capitals i-au oprit pe Ducks după 11 victorii

March 8, 2016

Ce mod mai frustrant de a închide o perioadă fastă decât la loviturile de departajare? Sau… Ce mod mai bun de a încheia o serie de 11 victorii cu o înfrângere la loviturile de departajare? Marele duel al săptămânii dintre Anaheim Ducks și Washington Capitals s-a terminat nedecis, după o dispută aspră ca șmirghelul și echilibrată din prima până în ultima secundă, departajarea fiind, evident, un shootout. Nicklas Backstrom a marcat golul decisiv într-o partidă pe care toată lumea a catalogat-o ca pe un duel de play-off, dar  pentru californieni este al 14 meci la rând cu punct, lucru rar într-o ligă atât de echilibrată.

Cu 30 de puncte rămase în joc pentru primele echipe de sub linie, Capitals au șanse mari să sărbătorească accederea în play-off în maximum două săptămâni, cele 102 puncte oferind destule garanții și pentru Trofeul Președintelui. Ducks, în schimb, au devenit lideri solitari în Pacific, astfel că toată lumea a plecat mulțumită de la patinoar.

Rezultate:

Flyers – Lightning 2-4, Maple Leafs – Sabres 3-4, Panthers – Bruins 5-4, Avalanche – Coyotes 3-1, Flames – Sharks 1-2, Ducks – Capitals 1-2, Kings – Canucks 5-1.

Foto: Elsa/Getty Images North America

By

Tags: , ,

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore