NBA

LeBron James, încă un pas spre legendă

March 8, 2016

Între două mesaje criptate lansate pe Twitter și o serie de antrenamente cu Dwayne Wade, LeBron James și-a găsit timp să joace și baschet. N-a făcut-o grozav, Cavaliers fiind învinși pe propriul teren de Grizzlies, dar a reușit  să pună un marker important în cariera sa. Autor a 28 de puncte, starul din Ohio l-a depășit pe John Havlicek în topul all time al marcatorilor, ajungând la 26.406 reușite, cu 11 peste fosta vedetă de la Boston Celtics.

James a marcat minim 1.600 de puncte în fiecare dintre cele 12 sezoane ca profesionist și are șanse mari să reușească același lucru și în acest an, după 60 de meciuri el adunând 1.493 de puncte. El s-a aflat pe locul 14 doar o zi, duminică depășindu-l pe Tim Duncan în aceeași ierarhie, singurul jucător activ cu mai multe puncte marcate fiind Kobe Bryant (33.335).

La 31 de ani și cu o sănătate aparent de fier, James pare candidatul ideal pentru a bate recordul lui Kareem Abdul-Jabbar (38.387), chiar dacă pentru asta ar trebui să mai joace încă șase ani. Momentan, diferența dintre cei doi este de 11.983 de puncte, dar James pare să-și fi pus în cap să-i prindă pe Dominique Wilson (-268 puncte) și Oscar Robinson (-304 puncte), ocupanții locurilor 12 și 11 în clasament. Pe amândoi îi poate depăși până la finalul sezonului regulat, însă este tot mai clar că Regele nu va reuși să aducă un titlu în Cleveland, ultima partidă fiind o execuție cu public pentru Grizzlies.

james record

 

foto: David Richard-USA TODAY Sports

By

Tags:

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore