NFL

Daniels, Vasquez, eliberați de Broncos

March 10, 2016

Un titlu de campion și o evoluție decentă în anul câștigător nu-ți asigură neapărat liniștea. O simt pe pielea lor Owen Daniels și Louis Vasquez, jucători puși pe liber de Denver Broncos, într-o mișcare deloc surprinzătoare financiar, jenantă, din punct de vedere moral.

Unul dintre cei mai buni oameni din Super Bowl 50, Daniels plătește tribut matematicii și durității ligii, la 33 de ani și cu patru milioane de dolari garantate, concedierea fiind una așteptată. Deși a recepționat 46 de baloane pentru 517 yarzi și trei TD, iar în finală a răspuns bine în momentele în care a fost trimis în teren de Gary Kubiak, dar NFL nu este o ligă a sentimentelor. Vârsta, salariul mare și talentele majore care vin din colegiu pe postul său l-au făcut dispensabil, iar o retragere în glorie pare mai probabilă decât un contract în altă parte.

Vasquez, 29 de ani, a fost titular în 47 din 48 de meciuri pentru Broncos după ce a semnat un contract pe patru ani care i-ar fi adus 23.5 milioane de dolari în cazul în care ar fi fost complet. Cu un salariu de aproape 7 milioane anul viitor și cu evoluții oscilante, guard-ul a fost încă din februarie unul dintre candidații la concediere, Broncos amânând însă mișcările de trupe până luna aceasta.

 

By

Tags:

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore