NBA

Warriors, fără MVP

March 14, 2016

Veşti proaste pentru campioana NBA, Golden State Warriors. MVP-ul finalei de anul trecut, Andre Iguodala, va lipsi de pe teren până în aprilie, după ce a suferit o întindere severă la glezna stângă, iar antrenorul Steve Kerr s-a arătat total nemuţlumit de verdictul medicilor. „Este o pierdere foarte mare pentru noi. Andre este important în toate fazele pe care le lucrăm, nu doar scematic ci şi emoţional. Avem destui băieţi deştepţi în lot şi vom găsi soluţii în joc, dar Iguodala nu poate fi înlocuit, la acest moment. Este MVP-ul nostru şi unul dintre cei mai inteligenţi jucători de baschet pe care i-am cunoscut“, a punctat antrenorul campionilor.
În vârstă de 32 de ani, Iguodala a fost cel mai bun jucător al finalei din 2015, când Warriors au cucerit primul titlu după 40 de ani, iar anul acesta a bifat 60 de apariţii pe parchet. Rezervă de lux, Iguodala are 7.3 puncte şi 4.1 recuperări pe meci, iar potenţialăă săi înlocuitori, Brandon Rush şi Ian Clark nu se ridică la calitatea sa.
Warriors au ajuns la 48 de victorii consecutive pe propriul teren şi sunt la numai 14 succese de un nou record NBA de victorii într-un sezon, dar programul din ultimul sfert de sezon este abordabil. Warriors au trei meciuri cu San Antonio Spurs, două cu Memphis Grizzlies şi unul cu Los Angeles Clippers, restul disputelor fiind cu adversari care nu i-ar pune probleme, în mod normal, campioanei.

foto: denverpost.com

By

Tags: ,

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore