NBA

Sezon încheiat pentru Davis! Riscă Jocurile Olimpice?

March 22, 2016

Veşti proaste pentru New Orleans Pelicans, Anthony Davis şi naţionala SUA. Starul Pelicanilor s-a accidentat grav la genunchi sâmbătă şi, în urma investigaţiilor medicale, i s-a sugerat o lungă perioadă de repaus sau o intervenţie chirurgicală. Cum jucătorul era jenat şi de o afecţiune la umăr, prima variantă a fost preferată, astfel că Pelicans au decis să-l treacă pe lista indisponibililor şi să ofere unui alt jucător şansa să impresioneze în NBA.
Pentru Pelicans, accientarea lui Davis este, practic, ultimul cui în capacul coşciugului, sezonul început cu mari speranţe dovedindu-se o catastrofă. Distruşi de accidentări, Pelicanii au căzut de la 45-37 la 25-43, şi numai matematica îi mai ţine în viaţă în acest final de an, astfel că decizia de a-şi proteja starul pare una logică. Mai mult, clubul a anunţat că îi va cere lui Davis să nu joace nici pentru echipa naţionalăî la Jocurile Olimpice de la Rio, tocmai pentru a se putea recupera total, primii patru ani din cariera sa arătând o oarecare fragilitate.
Selecţionat pentru a treia oară la rând în All Star Game, Davis termină sezonul cu o medie de 24.3 puncte şi 10.3 recuperări pe meci, dar şi cu multe ratări memorabile, care i-au costat pe Pelicans succese importante în momente cheie ale sezonului. Ca un paradox, accidentarea sa îi anulează practic orice şansă la un bonus de 24 de milioane de dolari la contractul uriaş semnat anul trecut, contract care îi va aduce totuşi 121 de milioane de dolari, majoritatea garantate.

By

Tags:

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore