DAILY RECAP  »  NHL

Rangers ţin trena lui Capitals

March 22, 2016

Bătălia pentru locul secund din Conferinţa de Est se anunţă una epică. New York Rangers, Florida Panthers şi Pittsburgh Penguins se luptă pentru rolul de secunzi ai deja calificatei Washington Capitals, cele trei trupe urmând să dea totul în ultimele zece runde ale sezonului regulat.
În sesiunea de jocuri cu numărul 166, Rangers au ieşit cei mai câştigaţi, succesul cu 4-2 din meciul cu Panthers însemnând locul secund în clasamentul general şi în Divizia Metropolitan, dar şi un avans de două puncte faţă de învinsa sa şi de trei faţă de Pinguini. A fost al 13-lea succes la rând pentru echipa din New York, după ce pierde un meci, un nou record în NHL, chiar dacă statistica pare una de-a dreptul hilară. Rangers au un meci în plus faţă d ecele două rivale, însă şi un program aparent mai uşor, astfel că pot ajunge primii la linia de sosire, dintre cele trei candidate.
Altfel, runda de luni a mai însemnat minulul 40.000 petrecut pe gheaţă de Henrik Lundqvist, al 400-lea punct al lui James NEal şi al 500-lea meci pentru John Tavares, dar şi eliminarea matematică a lui Edmonton Oilers, penultima echipă în ierarhia generală, ceea ce este bizar. Oilers mai pot cuceri, însă, doar 14 puncte, ceea ce i-ar duce la un total de 79, cu unul sub ocupanta locului 8, Colorado Avalanche, astfel că Winnipeg Jets (84 de puncte virtuale) şi VAncouver Canucks (86) încă sunt în cărţi. Matematic.
Rezultate:
Rangers – Panthers 4-2, Islanders – Flyers 1-4, Maple Leafs – Flames 5-2, Predators – Kings 5-2,

By

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore