MLB

A-Rod se retrage… în doi ani

March 24, 2016

Veteranul lui New York Yankees, Alex Rodriguez, a anunţatcă se va retrage la finalul sezonului viitor, odată cu expirarea înţelegerii care îl leagă de cea mai titrată echipă din MLB. În vârstă de 40 de ani, Rodriguez este la 72 de HR de recordmanul Barry Bonds şi ocupă locul al patrulea în clasamentul all time, el venind după un sezon excelent, în care a reuşit să puncteze de 38 de ori.
„Nu voi mai juca duzpă sezonul următor. M-am simţit foarte bine, dar pentru mine este timpul să merg acasă şi să fiu tată“, a declarat Rodriguez într-un interviu pentru ESPN, preluat imediat de toată media americană.
Rodriguez încheie, în 2017, unul dintre cele mai bănoase contracte din istoria sportului (275 de milioane de dolari în zece ani) şi, la 42 de ani, nu pare să aibă altă soluţie decât retragerea, turul de onoare făcut anul trecut de Derek Jeter şi pregătit anul acesta pentru David Ortiz fiind unul tentant pentru starul american.
Personaj controversat din cauza acuzaţiilor privind consumul de steroizi, Rodriguez a fost suspendat un an, dar a reuşit să închidă gura criticilor în 2015, cu o evoluţie de excepţie. Din păcate, în ciuda numerelor senzaţionale, şansele sale de a intra în Hall of Fame sunt nule, dacă liga nu decide să ridice interdicţia dictată împotriva jucătorilor suspendaţi.

By

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore