DAILY RECAP  »  NHL

Și Rangers în post-sezon

April 5, 2016

New York Rangers a devenit a patra formație din Conferința de Est care se califică în play-off-ul NHL. Chris Kreider și Derek Stepanek au marcat și au pasat fiecare câte o dată, iar Rangers s-au impus cu 4-2 pe gheața celor de la Columbus Blue Jackets, pentru care Nick Fognino a marcat de două ori. Semnele de întrebare în Est rămân încă, cinci echipe luptându-se pentru patru locuri care duc în play-off. În Vest, Colorado Avalanche mai are doar șanse teoretice să-i prindă pe Minnesota Wild, oamenii din Minneapolis având nevoie fie de un punct în ultimele două meciuri, fie de un eșec al adversarilor direcți, care mai au trei meciuri de jucat. Răspunsul la întrebare ar putea veni chiar diseară, Colorado având un meci foarte dificil în Nashville, cu Predators.

Altfel, sesiunea de jocuri de luni a fost plină de evenimente, Panthers bifând al 700-lea succes din istorie, Gregory Campbell, al 800-lea meci în ligă, Darryl Sutter, al 1.200-lea meci ca antrenor, iar TJ Brennan, primul gol în tricoul lui Toronto Maple Leafs.

Rezultate:

Islanders – Lightning 5-2, Blue Jackets – Rangers 2-4, Maple Leafs – Panthers 3-4, Blues – Coyotes 5-2, Canucks – Kings 3-2.

By

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore