MLB

Friendly fire! Schwarber a încheiat sezonul

April 10, 2016

Startul perfect de sezon (trei victorii din trei) al celor de la Chicago Cubs a trecut în planul secund. Echipa a anunțat sâmbătă dimineața că 1st baseman-ul Kyle Schwarber, 23 de ani, va lipsi tot restul sezonului după ce a suferit o accidentare foarte gravă la genunchiul stâng, site-ul MLB.com susținând că tânărul jucător are smulgere a ligamentelor anterioare și laterale.

Schwarber s-a accidentat după o ciocnire cu un alt jucător de la Cubs, Dexter Fowler, și inițial s-a crezut că are doar o entorsă puternică la gleznă, numai că investigațiile amănunțite la care a fost supus ulterior au relevat cruntul adevăr. Potrivit sursei citată, acesta nu va reveni pe teren până în martie 2016, însă un pronostic se va putea face abia după intervenția chirurgicală care se anunță foarte complicată.

Sportiv polivalent, Schwarber a cochetat, ca majoritatea profesioniștilor nord-americani, cu două sporturi, evoluând ca linebacker pentru Ohio State, însă a preferat să intre doar în draftul MLB, deși era eligibil și pentru NFL, după ce a fost contactat de Cubs. A debutat anul trecut și a bifat 69 de meciuri cu 16 HR și 43RBIs, continuându-și apoi progresul în post-sezon cu nouă meciuri jucate, 33.3% procentaj la bătaie și cinci HR.

„Bărbat tânăr, al doilea sezon ca profesionist, unul dintre cei mai talentați tineri jucători din MLB și acum e aut tot sezonul. Nu e ușor. Îmi doresc să înțeleagă că va trece cu bine de reabilitare și vom fi toți alături de el indiferent de ce va avea nevoie. Va trece cu bie peste tot. Sunt sigur“, a declarat managerul Joe Maddon, cel care va avea cele mai mari bătăi de cap după pierdere.

 

By

Tags:

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore