MLB

Belt, încă cinci ani cu Giants

April 10, 2016

San Francisco Giants continuă blindarea lotului de jucători. Cea mai titrată echipă din ultimul deceniu a reușit să-și rezolve încă o problemă stringentă și a anunțat că a ajuns la un acord pentru un nou contract cu Brandon Belt, 1st baseman considerat indispensabil în planurile de viitor ale echipei.

Belt va primi circa 75 de milioane de dolari din 2017 până în 2021, primul an urmând să fie cel mai bine remunerat, conform csnbayarea.com. Astfel, jucătorul de 27 de ani ar urma să primească 18 milioane de dolari la anul, când noul contract va intra în vigoare, în sezonul actual mulțumindu-se cu cele 6.2 milioane salariu, sumă acceptată sun spectrul arbitrajului MLB care ar fi dezavantajat ambele părți.

Autor a 63 de HR în întreaga carieră, Belt a reușit cel mai bun sezon al său anul trecut, cu 18 HR și 28% procentaj la bătaie, dar negocierile din iarnă fiind oprite după ce Giants nu au părut convinși de longevitatea sa ca jucător de top, din cauza a două accidentări care i-au scurtat sezonul. Belt a fost lovit cu o minge în cap la un antrenament de coechipierul său, Marco Scutaro, și apoi cu genunchiul de un adversar, de fiecare dată fiind nevoit să treacă prin protocolul de comoții, devenit obligatoriu în sportul nord-american.

By

Tags:

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore