NFL

Mike Brown mai pariază o dată pe Marvin Lewis

April 10, 2016

Decizie surprinzătoare a patronului de la Cincinnati Bengals, Mike Brown. În ciuda criticilor imense pe care a trebuit să le suporte antrenorul Marvin Lewis, Brown a decis să-i ofere un nou contract acestuia, contract care va expira în 2017 și îl va face al doilea cel mai longeviv antrenor din NFL după Bill Belichick.

Lewis se află la conducerea Tigrilor de 14 ani și a reușit să transforme complet o echipă anonimă într-o pretendentă la titlu, dar în fiecare din ultimii trei ani a ratat obiectivul propus: victoria în play-off. Calificat cinci ani la rând în post-sezon, antrenorul a fost criticat pentru deciziile eronate luate în ultimii doi ani, decizii care i-au costat pe Bengals.

Cu al treilea lot ca valoare din AFC, Cincinnati va beneficia de un program relativ lejer anul acesta și rămâne una dintre favoritele la calificarea timpurie în play-off. Rămâne de văzut însă dacă deciziile de pe margine, greșite inclusiv la ultima apariție în post-sezon, vor afecta progresul unei francize care a părut, în multe momente, cea mai bună din NFL, anul trecut.

 

By

Tags:

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore