DAILY RECAP  »  NHL

Bruins fac implozie, Red Wings și Flyers, în sărbătoare

April 10, 2016

O înfrângere nu e întotdeauna dramatică. Mai ales dacă adversarul direct pierde de o manieră jenantă și-ți face cadou calificarea în play-off. La asta se rezumă sesiunea de jocuri de sâmbătă noaptea din NHL, acolo unde Boston Bruins au reușit performanța de a pierde, acasă, cu 1-6 și au ratat astfel calificarea în play-off, deși după prima repriză erau fericiți. Principalii rivali, cei de la Detroit Red Wings, aflați în căutarea celei de-a 25-a calificări consecutive în play-off, au cedat și ei în New York (2-3), dar eșecul n-a mai contat, cadoul din Boston fiind delicios.

Tot fericiți au ieșit de pe gheață și hocheiștii de la Philadelphia Flyers, care avea nevoie de o victorie în ultimele două meciuri (al doilea e la noapte) pentru a trece de Bruins. Dubla lui Wayne Simmonds și reușita lui Pierre-Edouard Bellemare, cu poarta goală, au stabilit scorul disputei cu Pittsburgh Penguins la 3-1, dar oaspeții au odihnit liniile principale, în perspectiva unui play-off lung și istovitor.

Tot fericit au părăsit gheața și Alexander Ovechkin, autor al unui hattrick care l-a făcut al treilea jucător din istorie cu șapte sezoane în care marchează minim 50 de goluri, Patrick Elias, care a jucat ultimul său meci pentru New Jersey Devils, și Braden Holtby, cel care a egalat recordul de victorii al lui Martin Brodeur, stabilit la 48. Holtby are șansa să-i depășească recordul legendarului Brodeur, tot la noapte, când Capitals închid sezonul, acasă, cu Anaheim Ducks.

Rezultate:

Bruins – Senators 1-6, Rangers – Red Wings 3-2, Flyers – Penguins 3-1, Avalanche – Ducks 3-5, Wild – Flames 1-2, Canadiens – Lightning 5-2, Panthers – Hurricanes 5-2, Devils – Maple Leafs 5-1, Blue Jackets – Blackhawks 5-4, Islanders – Sabres 3-4, Blues – Capitals 1-5, Stars – Predators 3-2, Canucks – Oilers 4-3, Kings – Jets 3-4, Sharks – Coyotes 1-0.

By

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore