DAILY RECAP  »  MLB

Au căzut și Pirates

April 10, 2016

Startul perfect de sezon luat de Pittsburgh Pirates a ridicat destule sprâncene,  numai că al cincilea meci din an nu a fost cu noroc. Un HR al lui Eugenio Suarez și evoluția sigură a lui Raisel Iglesias, în momente cheie, au fost suficiente pentru un succes al celor de la Cincinnati Reds, scor 5-1, în derbiul zilei din MLB. Cele două echipe sunt la egalitate de puncte cu Chicago Cubs altă formație din NL Central, pe primele trei poziții din National League, startul fulminant de an fiind egalat, momentan, doar de LA Dodgers și San Grancisco Giants, care au jucat între ele și au record 4-2.

Singura echipă perfectă a rămas Baltimore Orioles, care are patru succese din patru, dar povestea zilei a venit din Los Angeles, unde Albert Pujols a devenit al treilea cel mai tânăr jucător care adună 1.700 de RBIs și 500 de HR în carieră, după Alex Rodriguez și Barry Bonds. Atlanta Braves și Minnesota Twins au rămas fără victorie și după sesiunea de jocuri de sâmbătă noaptea.

Rezultate:

Blue Jays – Red Sox 4-8, Tigers – Yankees 4-8, Reds – Pirates 5-1, White Sox – Indians 7-3, Giants – Dodgers 2-3, Brewers – Astros 4-6, Mets – Phillies 0-1, Braves – Cardinals 2-12, Royals – Twins 7-0, Diamondbacks – Cubs 2-4, Rockies – Padres 3-16, Angels – Rangers 1-4, Mariners – Athletics 1-6. Partidele Nationals – Marlins și Orioles – Rays au fost amânate din cauza vremii nefavorabile.

By

Tags:

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore