NFL

Campionul Will Smith, împușcat mortal în New Orleans

April 10, 2016

NFL mai pierde un jucător exponențial. Fostul căpitan al campionilor de la New Orleans Saints, Will Smith, a fost împușcat mortal duminică dimineața, în urma a ceea ce a părut, inițial, un incident stradal, dar care pare, mai degrabă, o răzbunare.

Potrivit raportului poliției, Smith și un alt șofer au avut o altercație după o tamponare ușoară, iar ultimul a scos un pistol și a tras cinci focuri, trei gloanțe nimerindu-l pe fostul fotbalist și două pe soția sa. Smith a decedat pe loc, iar soția sa a ajuns în stare gravă în spital, atacatorul fiind arestat imediat și acuzat de crimă.

Ulterior arestării, presa americană a făcut mai mute conexiuni bizare, atacatorul fiind tot un fost jucător de fotbal american, care îl cunoștea pe Smith și, se pare, l-ar fi atacat cu bună știință. Bărbatul aflase de curând despre achitarea unor polițiști acuzați că i-au ucis tatăl, iar Smith s-ar fi aflat la masă chiar cu aceștia înainte de incident, ce a urmat fiind deja cunoscut. Deși varianta nu este confirmată de polițiști, povestea nu este una de necrezut, New Orleans fiind cunoscut drept unul dintre orașele cu o criminalitate foarte mare. De altfel, chiar victima atacului a condus o campanie, în 2012, pentru oprirea violenței stradale, la momentul demarării ei în New Orleans înregistrându-se 20 de crime, în stradă, într-un interval de numai 26 de zile.

Ca fotbalist, Will Smith a fost o legendă a lui Ohio State, echipă pe care a condus-o la titlul național și al cărei căpitan a fost trei ani la rând, iar în momentul în care a ajuns în NFL a reușit să confirme evoluțiile din colegiu. A ajuns căpitanul lui Saints și a evoluat în 139 de partide, înregistrând 67.5 sacks de-a lungul carierei, terminată brutal în 2012 după o accidentare gravă la genunchi. Deși a fost păstrat în lot până în 2014, el nu a mai jucat nicio partidă în ultimul an de contract, accidentarea punându-i capăt carierei.

Tată a trei copii minori, Will Smith era unul dintre cei mai iubiți jucători din New Orleans, oraș unde a jucat întreaga sa carieră de profesionist.

By

Tags: ,

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore