DAILY RECAP  »  MLB

Povestea lui Story continuă

April 11, 2016

Debutantul de 23 de ani Trevor Story este deja povestea startului de sezon din MLB. Intrat în istorie după startul fenomenal cu șase HR în patru meciuri, jucătorul lui Colorado Rockies a evoluat modest în meciul cinci din sezon, însă criticii au fost imediat reduși la tăcere, în meciul 6 Story reușind al 7-lea HR, pentru un nou asalt asupra cărților de istorie. Astfel, noua minune a devenit noul recordman la HR reușite în primele șase meciuri dintr-un sezon, depășindu-i pe Larry Walker (1997), Willie Mays (1964) și Mike Schmidt (1976), care reușiseră șase HR în primele șase meciuri ale sezoanelor respective.

Povestea lui Story nu este însă singulară, duminică noaptea un alt debutant reușind primul său HR. Nomar Mazara, pe numele său, jucător la Texas Rangers, acesta a devenit cel mai tânăr jucător care a evoluat în acest an în MLB (20 de ani și 350 de zile), dar și cel mai tânăr jucător care reușește trei lovituri și un HR în meciul de debut. Iar reușita a venit în fața unuia dintre starurile ligii: Jered Weaver.

Rezultate:

Blue Jays – Red Sox 3-0, Mets – Phillies 2-5, Reds – Pirates 2-1, Nationals – Marlins 4-2, Braves – Cardinals 7-12, Orioles – Rays 5-3, Brewers – Astros 3-2, Royals – Twins 4-3, Angels – Rangers 3-1, Giants – Dodgers 9-6, Diamondbacks – Cubs 3-7, Mariners – Athletics 1-2, Rockies – Padres 6-3. Partidele White Sox – Indians și Tigers – Yankees au fost amânate.

foto: Stephen Dunn/Getty Images North America

By

Tags: ,

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore