Din nou Kyle! Îl oprește cineva pe campion?

April 16, 2016

kyle busch texas

Sezonul precedent a fost unul istoric pentru Kyle Busch, iar povestea sa „americană“ a revitalizat campionatul NASCAR. Din păcate însă, anul acesta același personaj pare să omoare NASCAR. Prin dominația sa.

A șaptea rundă, din Texas, a însemnat al doilea succes consecutiv pentru Kyle Busch, iar nivelul la acre aceasta a rulat pe Texas Motor Speedway a lăsat multă lume să se întrebe dacă nu cumva Busch ar trebui deja declarat campion. Fără să fi fost pe primul loc până în turul 302, campionul a controlat perfect cursa, rivalii fiind ținuți mereu la distanță, lucru care s-a văzut și în statistica finală. Învingătorul a condus 34 de tururi, în timp ce restul de piloți din Top 5 au condus, împreună, un singur tur, Dale Earnhardt Jr (locul 2), Joey Logano (3) și Jimmie Johnson (4) fiind toată cursa în spatele lui Busch. Doar Chase Elliot (5) a fost în fața sa un tur, Martin Truex Jr (6) și Carl Edwards (7) lăudându-se cu 141, respectiv 124 de tururi în frunte, lucru inutil la final. Kasey Kahne (8), Kurt Busch (9) și Kevin Harvick (10) au pus și ei mâna pe premii, între primul loc și locul 10 fiind aproape 14 secunde, distanță uriașă pentru un sport unde viteza este de peste 300 de kilometri pe oră.

În clasamentul general, Kyle conduce cu 259 de puncte, urmat de Johnson (253), Harvick (252), Denny Hamlin (201) și Brad Keselowski (201). Așa cum era de așteptat, doar acești cinci piloți au și câștigat măcar o cursă anul acesta, având asigurate deja biletele de post-sezon.

By

Tags: , ,

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore