DAILY RECAP  »  NHL

Ducks în pericol

April 18, 2016

Start ratat pentru Anaheim Ducks în play-off-ul NHL. Formația californiană a cedat și în al doilea meci de pe propriul teren cu Nashville Predators și va avea nevoie de cel puțin un succes pe gheața adversarei pentru a-și prelungi seria eliminatorie și a evita un abandon prematur al competiției. Ducks au condus cu 1-0 în al doilea meci, dar au primit trei goluri până la a doua pauză, Ekholm și Weber reușind să marcheze în ultimul minut al primei, respectiv celei de-a doua reprize. Seria se mută în Nashville, iar Bruce Bodreau și-a atacat voalat jucătorii, cerându-le acestora să se implice mai mult, după două prestații slabe în primele meciuri.

Plin de dramatism a fost și meciul dintre NY Islanders și Florida Panthers, oaspeții conducând cu 2-0 și 3-1, înainte de a cedat cu 4-3 în prelungiri, Thomas Hickey fiind eroul gazdelor. Blues au revenit și ei de la 0-1 și 1-2 în meciul cu Blackhawks, campionii pierzând avantajul luat în serie, care acum îi are pe Blues la conducere și care se poate termina cu un șoc major. Surclasați în primele două jocuri, Red Wings au obținut o victorie scurtă cu Lightning și respiră încă, dar seria pare greu de dus în meciul decisiv, băieții din Florida fiind superiori în multe momente chiar și la acest eșec.

Rezultate:

Blackhawks – Blues 2-3 (Seabrook, Anisimov – Parayko, Berglung, Schwartz), Red Wings – Lightning 2-0 (Athanasiou, Zetterberg), Islanders – Panthers 4-3 (Pulock, Prince, Nielsen, Hickey – Smith, Barkov, Bjugstad), Ducks – Predators 2-3 (Cogliano, Thompson – Ekholm, Smith, Weber).

By

Tags:

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore