DAILY RECAP  »  MLB

Nationals pierd (din) viteză

April 19, 2016

Giancarlo Stanton

Seria foarte bună a celor de la Washington Nationals, oprită în Philadelphia, nu a fost reîncepută. Fără HR din partea lui Bryce Harper, Nationals au cedat la scor în Miami, Giancarlo Stanton reușind al treilea HR al sezonului, unul deloc fericit pentru starul din Florida. Marlins au bifat abia al patrulea succes în 11 meciuri și rămân pe locul 4 în NL Est, divizie dominată chiar de… Nationals.

Altfel, Carlos Rondon a avut parte de cea mai proastă repriză din carieră cu Los Angeles Angels, și a permis cinci puncte adversarilor în startul disputei, fiind scos de la aruncare după ceva mai puțin de un inning, într-un moment în care Angels aveau 5-0 și trei baze pline, iar dezastrul părea iminent. White Sox n-au reușit să revină oricum, Hector Santiago  reușind zece strike-outs și un meci cu doar trei lovituri permise, punctele plecând în California.

Rezultate:

Red Sox – Blue Jays 3-4, Phillies – Mets 2-5, Reds – Rockies 1-5, Marlins – Nationals 6-1, Cardinals – Cubs 0-5, White Sox – Angels 0-7, Twins – Brewers 7-4, Giants – Diamondbacks 7-9.

By

Tags:

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore