DAILY RECAP  »  NHL

Flyers au scăpat o dată

April 21, 2016

Obligați să joace următoarele meciuri pentru supraviețuire, hocheiștii de la Philadelphia Flyers par să se fi schimbat radical, însă consecințele pentru deznodământul seriei pot fi încă insignifiante. În meciul 4, Flyers au reușit un succes minuscul, ca scor, dar imens, ca moment, obligându-i pe campionii sezonului regular să mai intre o dată pe gheață în Washington. Cu istoria împotrivă, Flyers vor încerca minunea vineri, și cum în NHL nu există garanții, optimiștii visează la o răsturnare spectaculoasă de situație, Capitals dovedind că pot și pierde.

În alte părți, San Jose Sharks au făcut sacrificii enorme pentru 3-1 general cu LA Kings, finalul meciului găsind rechinii masați în propria treime, sub bombardament. La propriu.  Couture și Vlasic au reușit să evite golul egalizator prin intervenții la sacrificiu, iar Kings sunt la un meci de eliminare, situație bizară pentru o echipă care a dominat sezonul regular în Divizia Pacific.

Tot la un meci de eliminare au ajuns și cei de la Minnesota Wild, la finalul unei dispute nebune cu Dallas Stars. După 0-0 la prima pauză, cele două echipe au dar drumul la goluri în perioada secundă, cu Wild la conducere pentru 1-0 și 2-1. Stars au trecut prima dată la conducere prin Jason Spezza, și au ținut apoi de scor pentru 3-1 general.

În al patrulea meci al zile, Florida Panthers au reușit să egaleze situația la general cu New York Islanders, Roberto Luongo fiind însă omul meciului.

Rezultate:

Flyers – Capitals 2-1 (Gostisbehere, MacDonald – Oshie), Islanders – Panthers 1-2 (Tavares – Purcell, Petrovic), Wild – Stars 2-3 (Pominville, Coyle – Hemsky, Eaves, Spezza), Sharks – Kings 3-2 (Burns, Pavelski, Marleau – Lewis, Schenn).

 

By

web design by SianImage.RO