NFL

Dupa ce a invins cancerul, Cannon a debutat in NFL

November 23, 2011

Debutantul Marcus Cannon (OL) care a trecut prin momente grele dupa ce a fost diagnosticat cu cancer, a jucat primul sau meci in NFL, in victoria celor de la Patriots contra lui Chiefs.

Cannon a jucat ca right tackle la ultima posesie a patriotilor contribuind la driveul de 14 mingi si 62 de yarzi care a dus la TD-ul unui alt debutant, Shane Vereen.

Promovat de pe lista jucatorilor accidentati la inceputul saptamanii trecute, fostul jucator al lui TCU, draftat in runda a cincea in acest an, a debutat mult mai devreme decat se astepta cineva. Cannon a descris prima lui experienta din NFL drept extraordinara. „Bineinteles, povestea mea va fi mereu acolo, si ii multumesc lui Dumnezeu pentru asta. Sunt binecuvantat si nu exista nici un mod de a lasa aceste lcuri in urma. Acum ma gandesc doar sa joc fotbal”, a spus jucatorul.

Antrenorul lui Patriots, Bill Belichick – un tip mai degraba dificil – a avut, la randu-i, doar cuvinte de lauda. „Este bine sa-l avem pe Marcus pe teren si punct. A fost absent peste o luna de acum. A muncit mult si sunt multumit ca a avut aceasta oportunitate si a jucat. Are inca mult de recuperat, dar cred ca a facut un prim pas”, a declarat tehnicianul.

 

By

Tags: , ,

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore