MLB

Toronto, 80 de meciuri fără Colabello

April 24, 2016

Chris Colabello

Probleme în Toronto. 1st basemen-ul Chris Colabello a fost suspendat de MLB pentru următoarele 80 de meciuri din sezonul regulat după ce a picat un test anti-doping. Americanul a fost depistat pozitiv pentru dehydrochlormethyltestosteron, un steroid anabolizant cunoscut în lumea sportivă ca turinabol. Drogul a fost inventat în Germania de Est în 1962 și a devenit celebru în anii 90, când o mulțime de atleți au fost prinși în offside de autorități.

„Pe 13 martie am primit cel mai îngrozitor telefon pe care îl poate primi un sportiv. Am fost informat de către MLB că o substanță interzisă a fost descoperită în urina mea. De atunci încerc să găsesc un răspuns la problemă. Fără succes. Tot ce știu este că nu aș fi compromis, intenționat, integritatea jocului de baseball, unul pe care îl iubesc din tot sufletul. Sunt mai întristat de efectul pe care această descoperire îl are asupra clubului, fanilor și a colegilor mei, decât pentru mine. Sper ca înainte să fiu judecat, toți cei implicați să privească în urmă la cea am realizat și unde sunt“, a declarat jucătorul, evident afectat de suspendare.

Colabello a fost una dintre poveștile frumoase din baseball după ce a ajuns în MLB din ligile independente, în 2012 (la Twins). A debutat un an mai târziu și a avut rezultate decente, dar nu spectaculoase, până anul trecut. În 101 meciuri cu Blue Jays el a reușit un procentaj excelent la bătaie (32.1), cu 15 HR și 54 RBIs, fiind unul dintre oamenii de bază ai canadienilor. Din păcate pentru el, suspendarea înseamnă, pe lângă pierderea a jumătate de sezon, și imposibilitatea de a evolua într-un eventual post-sezon, regulamentul stipulând că un jucător suspendat 80 de meciuri nu poate evolua în play-off dacă echipa sa se califică. Colabello va fi înlocuit în lot de Chad Girodo, jucător de 25 de ani promovat de urgență de la afiliatul din AAA, Buffalo. De asemenea, Blue Jays fac demersurile necesare pentru a-l promova și pe Drew Hutchinson, ca releiver, de la aceeași echipă din AAA.

By

Tags:

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore