DAILY RECAP  »  MLB

Albert, după Bonds

April 26, 2016

pujols albert

Dominicanul Albert Pujols n-a avut cel mai bun start de sezon, dar la finalul primei luni de meciuri pare să-și intre în formă. Jucătorul celor de la Angels a reușit o dublă în victoria șoc obținută cu Royals (6-1) și l-a depășit pe Reggie Jackson în clasamentul all time al realizatorilor.

Pujols a ajuns la 565 de HR și ocupă locul 13 la general, iar la 36 de ani și cu cinci ani de contract încă valabil, poate spera la o miraculoasă răsturnare a lui Barry Bonds din fruntea ierarhiei. Cu o medie de 37 de HR pe sezon în primii 15 ani din carieră, dominicanul nu ar avea nevoie decât de o medie de 35 până la finalul contractului pentru a-l prinde pe Bonds, care are 762, iar dacă reușește 30 termină pe locul 3, 25 garantându-i locul 4, ocupat acum de Alex Rodriguez, cu 689. Până la Rodriguez, însă, Pujols și-a propus să-i prindă anul acesta pe Rafael Palmeiro, Harmon Killebrew, Mark McGwire și Frank Robinson,  ținte care pot fi atinse după prima lună cu cinci HR.

Rezultate:

Giants – Padres 5-4, Dodgers – Marlins 2-3, Mariners – Astros 3-2, Rockies – Pirates 1-6, Twins – Indians 4-3, Rangers – Yankees 1-3, Tigers – Athletics 7-3, Mets – Reds 5-3, Braves – Red Sox 0-1, Rays – Orioles 2-0, Blue Jays – White Sox 5-7.

 

By

Tags: ,

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore