DAILY RECAP  »  NBA

Thunder, succes ireal în San Antonio

May 3, 2016

okc

Rezultat surpriză în meciul 2 al semifinalei de conferință dintre San Antonio Spurs și Oklahoma City Thunder. După ce au cedat la 32 de puncte diferență în prima partidă, Kevin Durant și compania au produs bomba, impunându-se la un punct diferență (98-97), la capătul unui meci de infarct. Finalul a fost unul contestat de gazde, care s-au simțit nedreptățite de arbitraj, la ultima fază a meciului elevii lui Gregg Popovich solicitând două aruncări libere, după mai multe faulturi evidente ale oaspeților. Seria se mută în Oklahoma, pentru următoarele două dispute, dar Spurs nu sunt obișnuiți să meargă în dezavantaj după disputele de acasă, un start cu 2-0 fiind tradițional pentru Tim Duncan și ai săi.

În celălalt meci al zilei, Cleveland Cavaliers au deschis perfect seria cu Atlanta Hawks și confirmă încă o dată pronosticurile legate de atingerea vârfului de formă în play-off. LeBron James a marcat 25 de puncte, iar Kyrie Irving (21) și Kevin Love (17) au avut contribuții importante, Tristan Thompson dovedindu-și utilitatea sub panou cu 14 recuperări. Cavaliers au câștigat disputa cu 104-93 și au controlul seriei, mâine urmând să aibă loc a doua partidă.

Diseară. Toronto Raptors și Miami Heat deschid semifinala în Canada, în timp ce Golden State Warriors încearcă un nou succes cu Portland Trail Blazers, chiar dacă Stephen Curry este în continuare în convalescență. Warriors conduc cu 1-0 și au jucat exemplar în prima partidă.

foto: bleacherreport.com

By

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore