DAILY RECAP  »  NBA

Cavaleri fără milă

May 5, 2016

Cavaleri

Cleveland Cavaliers i-au brutalizat pe Atlanta Hawks în al doilea meci al semifinalei de Conferință și au atins cea mai bună formă din întreg sezonul. La momentul potrivit. LeBron James și compania par a fi principalii favoriți la titlu, lucru ciudat după un sezon regulat mai degrabă dezamăgitor, iar dacă Hawks nu schimbă ceva printr0un miracol, seria se închide încă din Georgia, peste cinci zile.

Joi dimineața, Cavaliers au jucat exemplar și au bătut recordul de reușote de la trei puncte stabilit de Golden State Warriors acum câteva săptămâni, James și compania reușind 25 de astfel de execuții, majoritatea datorită marcajului larg făcut de jucătorii oaspeți. James a adunat 27 de puncte, JR Smith 23 și Kyrie Irving 19, efortul fiind unul general, cu 11 dintre jucători pe lista marcatorilor.

Atlanta nu a reușit nimic special, după un joc modest și la prima întâlnire, iar erorile defensive au fost colosale. Paul Millsap a adunat mizeria de 16 puncte și chiar dacă Hawks au avut șase jucători cu minim 10 puncte marcate, diferența a fost una uriașă, Cavs câștigând cu 123-98.

sursa foto: sun-sentinel.com

By

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore