Kyle, încă o dată

May 8, 2016

kyle

Campionul în exercițiu, Kyle Busch, are un sezon de poveste în NASCAR. Nu că ultimul n-ar fi fost. Busch a profitat duminică dimineața de un accident provocat de Denny Hamlin și de o ieșire catastrofală la boxe a lui Martin Truex Jr. și a mai bifat un circuit câștigător în carieră: Kansas City. Astfel, campionul mai are de câștigat la Pocono și Charlotte, pentru a bifa succese pe toate circuitele din NASCAR, anul acesta el reușind o altă premieră, la Martinsville.

În Kansas n-a fost însă ușor și fără giganticul ambuteiaj provocat de Hamlin, plus eroarea echipei de la boxe a lui Truex Jr., lucrurile ar fi putut sta altfel. Busch a preluat conducerea definitiv abia în turul 231 (din 267) și a condus doar 69 de tururi, dar victoriile sunt victorii și istoria va trece peste detaliile ajutătoare.

Pe locul secund a terminat Kevin Harvick (care plecase de pe locul 26), iar pe 3 Kurt Busch, Top 5 fiind completat de Matt Kenseth și debutantul Ryan Blaney. Un alt „rookie“, Chase Elliot, a fost al nouălea, Austin Dillon (6), Ryan Newman (7), AJ Almendinger (8) și Brad Keselowski (10) intrând în primii zece piloți.

La general, primele patru locuri au rămas neschimbate, cu Harvick (390 de puncte), Kyle Busch (386), Carl Edwards (367) și Jimmie Johnson (353) pe poziție, doar Kurt Busch (350) și Keselowski (332) cocoțându-se peste Joey Logano (320), ajuns pe locul 8. Austin Dillon (307), Dale Earnhardt Jr (305) și Truex Jr (303) sunt în Top 10, dar faptul că numai șase piloți au reușit să și câștige curse anul acesta va face foarte interesantă bătălia pentru primele 16 locuri.

By

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore