NFL

Wentz ia 27 de milioane

May 12, 2016

Carson Wentz

Philadelphia Eagles par foarte serioși în privința viitorului. După telenovela (cu iz de bluf) Sam Bradford, Eagles au anunțat astăzi că au semnat înțelegerea „de debutant“ cu nou venitul Carson Wentz, al doilea jucător ales în draft. QB-ul, care se va lupta pentru un loc de titular cu Bradford și Chase Daniels, va primi aproape 27 de milioane de dolari pentru următorii patru ani, sumă normală pentru un jucător ales de pe locul secund în draft, 17.6 milioane fiind oferite ca bonus la semnătură, ceea ce este o surpriză.

Noul contract al debutantului mărește presiunea pusă pe Bradford, fiind evident că acesta nu este văzut ca viitorul jucător în centrul ofensivei. De altfel, presa americană a dezvăluit că Eagles au fost atât de disperați să scape de el, încât i l-au oferit lui Denver Broncos, aproape gratis, campioana refuzând însă propunerea din cauza salariului uriaș al jucătorului: 26 de milioane de dolari pentru următorii doi ani.

Despre Wentz, numai de bine. Dacă de va ridica la nivelul așteptărilor, tânărul QB venit de la North Dakota State, ar putea scrie istorie în Philadelphia.

By

Tags:

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore