DAILY RECAP  »  NBA

Drumuri cunoscute

May 12, 2016

gsw

Golden State Warriors își vor apăra titlul de campioni din Vest după ce s-au descotorosit de Portland Trail Blazers (125-121), la capătul unui nou meci încins, decis însă de Splash Brothers, așa cum sunt supranumiți Stephen Curry și Klay Thompson.

La primul său joc după cucerirea celui de-al doilea titlul de MVP, Curry a contribuit cu 29 de puncte și a marcat coșul decisiv cu 24.9 secunde rămase de jucat, cele 11 pase decisive fiind un fel de desert la evoluția extraterestră a starului. „Fratele“ său a marcat 33 de puncte, iar Draymond Green a recuperat 11 baloane de sub panouri, Andrew Bogut reușind să-l blocheze excelent pe Damian Lillard (28 de puncte).

Deși eliminați, jucătorii din portland au arătat că pot face față ușor unui duel de categorie grea, iar cu puține ajustări în lot pot fi printre protagoniști anul viitor, până și Curry recunoscând că „a fost cea mai strânsă serie de play-off în care am jucat până acum“.

Tot joi dimineața, Toronto Raptors și-au asigurat meciul 7 din duelul cu Miami Heat, după 99-91, pe propriul teren, în meciul 5. Seria se mută în Miami, dar chiar și în cazul unei victorii a formației din Florida, decizia se va lua în Canada.

By

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore