Seahawks impotenti in fata marelui Ben

September 20, 2011

Pittsburgh Steelers – Seattle Seahawks 24-0

Ben Roethlisberger a pasat 298 de yarzi si a marcat un TD fantoma, iar Steelers si-au revenit dupa prestatia oribila din meciul de deschidere al sezonului 2011 in NFL.

La doar o saptamana dupa ce a permis sapte interceptii celor de la Baltimore, Steelers au revenit la o prestatie „eleganta”. Mike Wallace a prins opt pase pentru 126 de yarzi si un TD, si Rashard Mendenhall a alergat pentru 67 de yarzi si un TD, iar defensiva a limitat ofensiva adversa la 164 de yarzi. Marele Ben Roethlisberger, coordonatorul tradat de coechipieri in ultima finala NFL, a jucat aproape tot meciul accidentat dupa ce un adversar aproape ca i-a fracturat piciorul cu o intrare prosteasca. Asta nu l-a impiedicat sa termine meciul cu 22/30 la pase si sa ia titlul de om al meciului.

Seahawks au fost inexistenti. N-au opus deloc rezistenta unui adversar evident mai bun si n-au reusit sa opreasca ofensiva vicecampionilor decat in partea secunda a meciului. De altfel, dupa a doua infrangere, Seattle pare favorita la titlu de „Cenusareasa”.

By

Tags: , , , ,

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore