MLB

Ultima săptămână cu A-Rod

August 7, 2016

a rod

New York Yankees au intrat în modul reconstrucție, după un nou sezon dezamăgitor. Vineri, clubul new-yorkez a anunțat retragerea veteranului Mark Teixeira, la finalul sezonului, iar astăzi a aruncat o veritabilă bombă în piață: Alex Rodriguez va mai juca baseball doar o săptămână.

Vestea a surprins și nu prea, în condițiile în care Rodriguez nu mai evoluase decât de șapte ori în iulie, fiind tras pe bancă după un sezon execrabil, de departe cel mai slab din carieră, însă nimeni nu s-a așteptat ca A-Rod să fie tras pe bară în timpul anului. El va intra în vacanță de sâmbătă, vineri urmând să apară pentru ultima dată în tricoul lui Yankees, iar la 1 ianuarie își va lua în primire un nou rol în cadrul organizației, urmând astfel să primească și ultimele 20 de milioane de dolari din contractul uriaș de 275 de milioane semnat în 2004. Dacă nu semnează cu altcineva între timp.

În vârstă de 41 de ani, Rodriguez este unul dintre cei mai controversați jucători din istoria recentă a MLB și se va retrage de pe locul 4 în topul celor mai buni realizatori, cu 696 de HR, el fiind depășit doar de Barry Bonds (762), Hank Aaron (755) și Babe Ruth (714), dar și cu 14 selecții în All Star Game, un titlu de campion, o suspendare de un sezon, și o carieră tumultuoasă în teren și în afara lui.

Intrat în MLB în 1994, la Seatte Mariners, Rodriguez a urcat rapid scara succesului și a semnat de două ori la rând cel mai mare contract din istorie: 252 de milioane pe 10 ani cu Texas Rangers (2001), respectiv 275 de milioane de dolari, tot pe zece ani, cu Yankees, în 2008.

By

Tags: ,

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore