NHL

Poveste americana: Wild transfera un portar de 51 de ani

November 24, 2011

Paul Deutsch a trait un moment rar miercuri noaptea. Obisnuit cu meciurile de amatori, portarul de 51 de ani, a fost la un pas sa ia loc pe banca la meciul dintre Minnesota Wild si Nashville Predators, dupa ce gazdele au ramas fara rezerva pentru Josh Harding. Ghinionul veteranului a constat in… traficul aerisit din oras, dar Deutsch a apucat sa faca incalzirea cu titularii celor de la Wild, echipat cu o pereche de manusi care i-au apartinut fostului portar Manny Fernandez.

Decizia de a-i oferi un contract de un meci unui amator a venit dupa ce Niklas Backstrom a anuntat ca nu mai poate juca din cauza unor probleme personale. Matt Hackett, al treilea portar al Minnesotei, joaca la Houston, iar clubul nu a reusit sa-i gaseasca bilet decat la un zbor care ateriza in Minnesota la 6.30, cu doar o jumatate de ora inainte de startul partidei. Traficul infernal cauzat de sarbatori a fost luat in calcul, iar Mike Yeo a preferat sa nu riste nimic si a adus un portar amator, respectand regulamentul NHL.

Din pacate pentru Deutsh, Hackett a ajuns la patinuar cu 10 minute inainte de startul meciului si a luat loc pe banca, veteranul echipandu-se cu un elegant costum si urcand in loja. Pentru portarul de 51 de ani, Wild nu reprezinta o necunoscuta. Desi a jucat ultimul meci „serios” in 1978, Deusch este prieten bun cu antrenorul secund Mike Ramsey, si este unul dintre amatorii care sunt folositi pe post de „sparring partners” in timpul antrenamentelor. Interesant este ca pana la 37 de ani a jucat in ofensiva, abia apoi luand locul din poarta celor de la St. Paul.

By

Tags: , , , , , , ,

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore