NFL

Pac, pac, Packers

November 25, 2011

Aaron Rodgers a aruncat doua pase de TD si Green Bay Packers si-a permis luxul de a odihni o mare parte dintre titulari un intreg sfert intr-un meci castigat lejer cu Detroit Lions, scor 27-15. Erorile gazdelor, inclusiv eliminarea lui Ndamukong Suh, au fost decisive, Packers dovedind ca au ramas aceeasi echip speculativa care a castigat Super Bowl-ul pe erorile adversarei.

Campionii en-titre au ajuns la 17 succese consecutive in NFL, dupa ce au trecut de unul dintre cele mai grele teste din acest final de sezon. Packers pot sa egaleze recordul celor de la Patriots, care au terminat sezonul cu 16-0 in 2007.

Si totusi meciul n-a fost unul usor. Cele doua ofensive efervescente s-au lovid de… defensive bine puse la punct si a fost nevoie de o eroare fortata a lui Matthew Stafford pentru ca scorul sa fie deschis. Interceptia aruncata de acesta s-a transformat in TD dupa doar doua pase, iar Lions au inceput practic repriza a doua de la 0-7. Eroarea lui Suh, care l-a bruscat si apoi calcat pe mana pe Evan Dietrich-Smith, a dezechilibrat complet meciul, Stafford mai aruncand doua mingi la adversar. Rodgers a profitat de fiecare data pasand pentru un TD si ducand driveul pana la o distanta suficienta pentru un FG. La 24-0, Packers au trecut pe viteza minima si le-au permis leilor sa revina pe tabela, fara insa a periclita vreun moment deznodamantul.

Lions au ajuns la al optelea insuces consecutiv de Ziua Recunostintei.

 

By

Tags: , , , , ,

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore