DAILY RECAP  »  MLS

Și Rapids cu un pas jumătate în play-off

October 9, 2016

dominique-badji

O dublă a lui Dominique Badji (minutele 12 și 54) și o reușită a lui Shkelzen Gashi (79) au ajutat-o pe Colorado Rapids să își asigure în proporție de 99,99% accesul în sferturile de finală ale MLS,  evitând astfel runda de baraj.

Rapids au câștigat cu 3-2 pe terenul ultimei clasate, Houston Dynamo, care a replicat prin dubla colomianului Mauro Manotas (45, 83), darnu a reușit să încurce calculele formației din Colorado, venită în Texas decisă să rezolve problema calificării directe în play-off.

Cu un meci mai puțin disputat decât majoritatea, Rapids au șase puncte avans față de următoarea clasată în serie și ar putea deveni chiar câștigătoarea titlului din sezonul regulat, dacă reușește s-o depășească pe FC Dallas în acest final de campionat.

În Conferința de Est, trei formații se luptă pentru cele două locuri calificante direct (FC Toronto, New York city și New York Red Bulls) semne de întrebare fiind și în partea mediană a ierarhiei, unde Portland Timbers, Sporting Kansas City și Seattle Sounders se bat pe două locuri (Conferința de Vest), iar New England Revolution mai au de doi bani speranță că îi vor prinde pe Philadelphia Union pentru ultima poziție care asigură accesul la baraj (Est).

Următoarele trei partide, programate miercuri și joi, sunt tot restanțe, ierarhia finală urmând să se decidă pe 23 octombrie, odată cu disputarea ultimei runde.

Sursa Foto: Thearon W. Henderson/Getty Images North America

By

Tags:

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore