Doar Jimmie nu mai are emoții

October 15, 2016

nascar

Mâine, pe Kansas Speedway are loc a doua cursă din runda de 12 a play-off-ului NASCAR (Chase), și cel puțin un pilot va participa la Hollywood Casino 400 fără mari emoții. Este vorba de sextuplul campion Jimmie Johnson, cel care a reușit să rupă un veritabil blestem săptămâna trecută, când s-a impus pentru prima dată în 25 de curse la Charlotte.

A fost o cursă nebună, cu numeroase incidente și puține emoții reale în față, Johnson aflându-se la conducere 154 de tururi de pistă, pentru o victorie care îi asigură locul în runda următoare, acolo unde vor continua să se lupte pentru titlu doar opt piloți.

Desfășurarea nebună a cursei cu numărul 1 din runda de 12 a provocat însă și o rupere a clasamentului, în acest moment, pe lângă Johnson, alți șapte piloți fiind cu un picior în runda următoare, după ce o busculadă petrecută cu 100 de turui înainte de final a făcut victime și printre protagoniști. În condiții normale, Matt Kenseth, Kyle Busch, Brad Keselowski, Kyrt Busch, Carl Edwards și Martin Truex Jr. nu au cum să rateze calificarea, în timp ce Denny Hamlin, Asutin Dillon, Chase Elliott, Joey Logano și Kevin Harvick se vor bate pentru al optulea loc calificant, toți urmând să-și asume riscuri majore în cele două curse rămase de disputat.

By

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore