DAILY RECAP  »  NHL

Trei echipe deja în pericol?

October 15, 2016

Chicago Blackhawks

Deși au trecut doar trei zile din noul sezon al NHL, trei echipe au reușit să atragă atenția în mod negativ, iar presa americană se grăbește să le cânte prohodul. După două meciuri jucate, Chicago Blackhawks, LA Kings și Calgary Flames au record 0-2, iar dacă în cazul canadienilor nu existau cine știe ce speranțe, startul ratat de primele două formații este o surpriză. Și chiar par legitime întrebările.

În runda a treia, Blackhawks au condus cu 2-1 pe terenul lui Nashviile Predators, dar nu au reușit să capitalizeze oportunitățile create și au sfârșit cu un spectaculos colaps, pentru 2-3. Kings au evoluat și mai rău și au primit patru goluri într-o repriză, pe propria gheață, de la Philadelphia Flyers, reușind să intre în meci abia la 0-4, fără efect însă pe tabelă.

A treia nefericită, Calgary Flames, a condus de două ori pe Edmonton Oilers (1-0, 2-1), dar au picat sub loviturile lui Leon Draisaitl (două goluri) și Connor McDavid, autor al primului gol al oaspeților și a două pase de gol, pentru un start fabulos de an cu șase puncte în două meciuri.

Rezultate:

Predators – Blackhawks 3-2, Flames – Oilers 3-5, Kings – Flyers 2-4.

By

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore