Semifinale fără doi protagoniști

October 30, 2016

Criticii sistemului de desfășurare a sezonului din NASCAR au primit iar apă la moară. A doua rundă eliminatorie a redus numărul piloților eligibili să ia titlul la opt, însă, cel mai grav, doi dintre protagoniștii sezonului regulat nu au reușit să treacă de Talladega.

Cursa de pe celebrul (și dificilul) circuit a fost câștigată de Joey Logano, unul dintre piloții în pericol de a fi eliminați, iar riscurile minime pe care și le-au asumat  participanții au dus la o etapă neașteptat de liniștită, cu numai opt mașini implicate în accidente (ultima cursă de pe circuitul de la Talladega s-a soldat cu avarierea a 56 de mașini în diferite accidente).

Lipsa de evenimente a împins însă la limită motoarele, iar doi dintre cei patru piloți care au câștigat măcar patru curse anul acesta, au riscat prea mult, Brad Keselowski și Martin Truex Jr. distrugându-și mașinile și ieșind din cursa pentru titlu. Dacă Truex nu a avut oricum o cursă foarte reușită, pentru fostul campion Keselowski a fost un eșec foarte frustrant, el aflându-se pe prima poziție în 90 dintre cele 192 de tururi, pentru a termina pe locul 38.

Continuă cursa pentru titlu, Kevin Harvick, Logano, Kurt și Kyle Busch, Denny Hamlin, Carl Edwards, Matt Kenseth și Jimmie Johnson, prima etapă din semifinale urmând să se desfășoare la Martinsville.

By

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore