DAILY RECAP  »  NFL

Bear power!

November 3, 2016

jay-c

Chigaco Bears au făcut o demonstrație de forță defensivă în partida de închidere a rundei 8 din NFL și au furnizat una dintre marile surprize ale sezonului, mai ales că echipa din Illinois are mari probleme de lot.

Cu Jay Cutler în centru, Bears (record 1-6 la intrarea în meci), i-au dominat copios pe Minnesota Vikings și s-au impus cu 20-10, la un moment dat scorul fiind 20-3, după o serie de atacuri anulate oaspeților de o linie defensivă minunată. Cutler a adunat 252 de yarzi și o pasă de TD, accidentarea care l-a trimis pe bancă inițial făcându-i rar probleme, deși QB-ul a făcut creat o fază rarisimă, una dintre pasele sale finalizându-se direct în ceafa lui Alshon Jeffery, care aștepta mingea în cu totul altă direcție.

Pentru Vikings, problemele din runda precedentă s-au repetat, cei trei titulari absenți din linia de protecție a lui Sam Bradford dovedindu-și acum valoarea aproape incomensurabilă. Bears au ajuns de șase ori la QB-ul titular din Minneapolis, iar lucrurile par să se complice serios într-o divizie cu Green Bay Packers și Detroit Lions la distanță recuperabilă față de Vikingi.

By

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore