DAILY RECAP  »  NFL

Young guns!

November 14, 2016

dak-pittsburgh

Dallas Cowboys au reușit un nou succes incredibil, pe unul dintre cele mai dificile terenuri din NFL, Pittsburgh, și și-au consolidat poziția de lider absolut al ligii de fotbal american, într-o ierarhie care însă contează mai puțin dincolo de sezonul regulat.

Cu debutanții Dak Prescott și Ezekiel Elliott în zi de grație, Cowboys au revenit de la 3-12, scor înregistrat în primul sfert, și apoi au trecut peste un TD primit cu 42 de secunde înainte de final, reușită care a însemnat a șasea schimbare de lider din partidă, pentru a câștiga uluitor cu 35-30. Elliott a fost fenomenal, cu 209 yarzi totali (114 recepționați și 95 alergați) și erou al celor două faze de senzație ale oaspeților, o recepție de 83 de yarzi (de fapt un screen play alergat) și o alergare (32 de yarzi) în ultima secundă, care a pecetluit soarta oțelarilor.

De partea cealaltă, Steelers au plătit tribut propriilor erori, inclusiv la ultima fază, când un face-mask observat de arbitri a schimbat soarta disputei, oprind ceasul cu 14 secunde rămase de jucat și oferind texanilor un moment să-și așeze ofensiva, plus 15 yarzi gratis. Alergarea lui Elliott a fost bomboana de pe coliva gazdelor, chiar dacă Dan Bailey avea oricum o misiune foarte ușoară cu un FG de la 32 de yarzi pentru succes.

Meciul din Pittsburgh, de departe cel mai frumos al sezonului, a fost însă doar una dintre disputele fabuloase ale zilei, intrarea în a doua jumătate de sezon oferind, așa cum era de așteptat, o creștere vizibilă a nivelului jocurilor.

În New Orleans, Saints au pierdut incredibil cu Denver Broncos, după o fază contestabilă însă, iar în Charlotte, vicecampionii de la Panthers au cedat de la 17-3 după ce au pierdut minge în propriul 20 cu 29 de secunde înainte de final și le-au permis celor de la Kansas City Chiefs să marcheze dintr-un FG.

Și nebunia a continuat în seria de meciuri de seară, Philip Rivers aruncând patru intercepții (două în red-zone-ul advers plus una decisivă la penultimul drive) într-un eșec improbabil al lui San Diego Chargers cu Miami Dolphins, iar Arizona Cardinals au supraviețuit miraculos unei reveniri fantastice a celor de la San Francisco 49ers, pentru a pune sub presiune pe Atlanta Falcons.

În meciul de noapte, defensiva lui Seattle Seahawks a amintit de „legion of boom“ și l-au oprit pe Tom Brady de patru ori la un yard de un TD care ar fi însemnat intrarea în prelungiri, Patriots cedând acasă, scor 24-31.

Rezultate:

Ravens – Browns 28-7 (joi), Panthers – Chiefs 17-20, Jaguars – Texans 21-24, Saints – Broncos 23-25, Jets – Rams 6-9, Eagles – Falcons 24-15, Buccaneers – Bears 36-10, Titans – Packers 47-25, Redskins – Vikings 26-20, Chargers – Dolphins 24-31, Cardinals – 49ers 23-20, Steelers – Cowboys 30-35, Patriots – Seahawks 24-31.

By

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore