Se cunosc cei patru magnifici

November 14, 2016

Joey Logano a câștigat dramatic ultima cursă din faza semifinală a NASCAR Sprint Cup Series și s-a alăturat lui Jimmie Johnson și Carl Edwards în finala de patru programată săptămâna viitoare.

Logano a condus 58 de tururi de pistă la Phoenix, și chiar dacă numărul nu este unul mic, nici nu se compară cu cel al ghinionistului Alex Bowman (oricum neeligibil) care s-a aflat la conducere 194 de tururi de pistă și a dominat clar cursa, pentru a termina însă abia pe locul al șaselea, din cauza a două accidente petrecute în final.

Matt Kenseth a fost marea victimă a ultimului accident, cursa sa de urmărire a campionului în exercițiu, Kyle Busch terminându-se chiar după o tamponare ușoară cu acesta, spre bucuria lui Logano, care nu a mai avut rival în prelungiri.

Busch, locul 2 la Phoenix, a trecut și el în finală și își va apăra trofeul la Miami, într-o cursă în care învingătorul va lua tot, iar dacă succesul va aparține altui pilot decât celor patru calificați (Johnson, Edwards, Logano și Busch), cel mai bine clasat dintre aceștia va deveni noul campion.

De remarcat că în actualul sezon de Sprint Cup, toate cursele au fost câștigate de piloți eligibili, fără excepție, astfel că finala promite un spectacol pe cinste, toți cei patru piloți fiind printre protagoniști în ultimii cinci ani.

By

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore