NFL

Osweiler, în centru pentru Texans

January 4, 2017

osweiler

Partida dintre Houston Texans și Oakland Raiders se anunță una care va fi lipsită de sare și piper. Gazdele meciului din runda wild card au anunțat că îl readuc în centrul ofensivei pe Brock Osweiler, omul în care au investit 72 de milioane de dolari și care a avut un sezon execrabil, care i-a și adus titlul de „gălușca anului”.

Mutarea a fost una forțată însă de împrejurări, încrederea în fosta rezervă a lui Peyton Manning fiind zero. Accidentarea lui Tom Savage, care pare să fi suferit o comoție, a lăsat puține opțiuni texanilor, obligați să revină la titularul inițial, cel care a adunat însă critici imense în acest sezon. Va fi o șansă pentru jucătorul de 26 de ani să recâștige încrederea conducerii, cele 16 intercepții (față de 15 pase de TD), fiind greu de șters din memorie, chiar și cu o prestație peste media de 59% a paselor reușite, stabilită în sezonul regulat.

Din păcate pentru Texans, Raiders, care vin în Texas fără titularul lor, Derek Carr, au o apărare senzațională când vine vorba de intercepții, iar Khalil Mack este unul dintre cei mai buni pass-rushers din NFL, astfel că disputa de duminică seara se anunță una brutală pentru ofensiva gazdelor, și un munte de trecut pentru Osweiler.

By

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore