NFL

Start la arestări! Pacman Jones, primul care calcă pe bec

January 4, 2017

MN-PacmanJones

Statisticile optimiste care arată că jucătorii din NFL s-au cumințit sunt contrazise din prima zi de vacanță. Chiar dacă sezonul nu s-a încheiat oficial, jucătorii celor 20 de echipe eliminate din play-off au intrat în concediu, și la mai puțin de 24 de ore de la ultimul fluier al arbitrilor, primul a și ajuns în închisoare.

Este vorba de CB-ul celor de la Cincinnati Bengals, Adam Pacman Jones, care a atins numărul 10 la arestări, după ce s-a luat la harță cu un agent de securitate într-un club (se pare că i-ar fi băgat acestuia degetele în ochi), s-a împins cu polițiștii chemați să-l rețină și a scuipat o asistentă medicală, petrecându-și noaptea de luni spre marți în arest.

Eliberat pentru o cauțiune record de 37.500 de dolari (în multe cazuri de omor prin imprudență cauțiunea nu atinge 50.000 de dolari), fundașul de 33 de ani a respins toate acuzațiile, iar antecedentul 2013 ar putea lucra în favoarea sa, acum trei ani el fiind achitat de instanță după ce a pălmuit o femeie, înregistrările video arătând clar cum Jones doar s-a apărat de agresivitatea a două admiratoare, lucru care nu ar fi exclus să se fi întâmplat și în Cincinnati.

Jones este unul dintre clienții obișnuiți ai legii, dar de aproape zece ani a reușit să stea deoparte (mai puțin în 2013), ultima gafă costându-l un sezon întreg (2007) și patru meciuri din următorul an competițional, dar și un contract uriaș, în condițiile în care talentul său a fost sabotat de comportament.

Anul acesta Pacman a înregistrat 54 de tacklinguri, șapte pase apărate și o intercepție, rămânând unul dintre oamenii grei din apărarea unei echipe care a dezamăgit mai ales ofensiv, dar și-a păstrat virilitatea defensivă, numai că o eventuală suspendare dictată de NFL (posibilă, dacă acuzațiile se dovedesc reale) ar putea să-i încheie cariera. Jones a semnat anul trecut un contract de 22 de milioane de dolari cu Bengals, numai 6 însă garantate și cu o clauză pentru comportament, iar incidentul de luni seara îi poate fi fatal.

By

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore