NHL

S-au stabilit echipele care merg în All Star Game

January 15, 2017

all star

Auston Matthews și Patrik Laine, cei mai productivi dintre debutanții din acest sezon se vor afla printre cei 40 de jucători selecționați pentru All Star Game, în fapt un mini-turneu 3 vs 3, care va avea loc în Los Angeles, într-o ediție jubiliară pentru NHL. Alex Ovechkin, deținătorul Trofeului Memorial Rocket Richard, a fost și el selecționat pentru turneul care se anunță unul de excepție, fiecare divizie fiind reprezentată de șase atacanți, trei fundași și doi portari.

Cei 40 de jucători li se alături astfel celor patru căpitani votați de public: Connor Mc David, pentru Pacific, Sidney Crosby, pentru Metropolitan, PK Subban, pentru Central și Carey Price, pentru Atlantic.

Cei patru antrenori vor fi Michael Therrien (Montreal Canadiens) pentru Atlantic, Bruce Boudreau (Minnesota Wild) pentru Central, John Tortorella (Columbus Blue Jackets), pentru Metropolitan și Peter DeBoer (San Jose Sharks), pentru Pacific, ultima formație având de apărat „titlul” cucerit anul trecut după 1-0 cu Divizia Atlantic.

Turneul stelelor va avea loc pe 29 ianuarie, în Staples Center din Los Angeles, casa celor de la LA Lakers, LA Clippers și LA Kings.

Cele patru echipe:

By

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore